fbpx
SMARTNEVJEGY_walapdesign

SMARTNEVJEGY.HU

SmartNevjegy.hu okos névjegykártya + Hűségkártya NFT

17900 Ft63900 Ft

Figyelem! Az okos névjegykártya megrendelését követően látogass el a https://smartnevjegy.hu/adatbekero weboldalra, ahol megadhatod minden elérhetőséged illetve azokat a tartalmakat, amelyeket a profiloldaladon szeretnél viszontlátni. A kitöltéshez szükséged lesz a megrendelés számára!

    • A SmartNevjegy.hu okos névjegykártya megkönnyíti mindazok életét, akiknek munkájuk részét képezi a rendszeres kapcsolattartás. A hagyományos névjegykártyákkal összehasonlítva ez az okos névjegykártya “sosem fogy el” és nincs szükség nyomdai utánrendelésre sem. Mindössze egyetlen alkalommal kell megvásárolnod és számtalanszor használhatod fel újra.
    • A SmartNevjegy.hu okos névjegykártya az NFC technológiát használja. A hagyományos névjegykártyád átnyújtása helyett ezt csak oda kell érintened a partnered telefonjához és annak képernyőjén azonnal megjelenik a profiloldalad az általad kívánt tartalommal. A partnerednek egyetlen klikkeléssel lehetősége van a kontakt-adataidat a telefonjára menteni. A fentieken túl ennek az okos névjegykártyának a megvásárlásával minden Be-Va Chip webáruházban történő vásárlásod összegéből a névértéknek megfelelő (1, 2, 3 vagy 4%) kedvezményt adunk!

Így működik:

 

Tulajdonságok:
Anyaga: Plasztik
Adatfrissítés: bármikor
Design: Crypto Chip design
Adattartalom: egyedi