Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

SMARTNEVJEGY.HU

Okos névjegykártya egyedi

16400 Ft21300 Ft

Termékleírás

Fontos információ

A termék Magyarországon, válogatott alapanyagokból gyártott, kiváló minőségű termék. Nem összetévesztendő az olcsó és gyenge minőségű, keleti országokból tömegesen beszerzett megoldásokkal!

Figyelem! Az okos névjegykártya megrendelését követően jelentkezz be a profilodba és klikkelj az “Új névjegy létrehozása” gombra, ahol megadhatod a szükséges adatokat. A kitöltéshez szükséged lesz a megrendelés számára! Minden egyes személynek külön névjegykártyát szükséges létrehozni a profilban.

Segédlet

Egyedi grafika tervezéséhez és leadáshoz szükséges tudnivalók -> Grafikai segédlet

 

Leírás

A SmartNevjegy.hu okos névjegykártya megkönnyíti mindazok életét, akiknek munkájuk részét képezi a rendszeres kapcsolattartás. A hagyományos névjegykártyákkal összehasonlítva ez az okos névjegykártya “sosem fogy el” és nincs szükség nyomdai utánrendelésre sem. Mindössze egyetlen alkalommal kell megvásárolnod és számtalanszor használhatod fel újra.

A SmartNevjegy.hu okos névjegykártya az NFC technológiát használja. A hagyományos névjegykártyád átnyújtása helyett ezt csak oda kell érintened a partnered telefonjához és annak képernyőjén azonnal megjelenik a profiloldalad az általad kívánt tartalommal. A partnerednek egyetlen klikkeléssel lehetősége van a kontakt-adataidat a telefonjára menteni.

Az egyedi okos névjegykártyánk esetében lehetőség van a megrendelés során egyedi grafika feltöltésére, amelyet az előlapon helyezünk el. Grafikusainkkal is megterveztetheted, ez esetben a lenyíló menüből a “Kérem a design tervezését az előlapra” opciót válaszd, majd a megrendelés során a megjegyzés rovatban (vagy emailben az info@smartnevjegy.hu címen) tudod megadni a szükséges instrukciókat. Az elkészült látványtervet még gyártás előtt emailben küldjük meg számodra. A hátlapon a SmartNevjegy.hu oldalára mutató QR kód található.

Így működik:

 

Tulajdonságok:
Anyaga: Plasztik
Adatfrissítés: bármikor
Design: egyedi előlap design
Adattartalom: egyedi
Szállítás: egyedi design esetén a kártyák elkészítése a látványterv elfogadásától kb. 6 munkanapot vesz igénybe, ezt követően postázzuk

Kiknek ajánljuk?
– Üzletembereknek
– Menedzsereknek
– Magánorvosi rendelőnek
– Állatorvosoknak
– Ügyfélszolgálatoknak
– Természetgyógyászati központoknak
– Rendezvényszervezőknek
– Plasztikai sebészeknek
– Építtetőknek
– Fogorvosi rendelőknek
– Ingatlanforgalmazóknak
– Telemarketingeseknek
– Fitness termeknek
– Vevőszolgálatoknak
– Wellness hoteleknek
– Szállásadóknak
– Pizzériáknak
– Éttermeknek
– Kávézóknak
– Cukrászdáknak
– Webshopoknak
– Futárszolgálatnak
– Taxis cégnek
– Fuvarozóknak
– Szépségszalonoknak
– Fodrászoknak
– Kozmetikusoknak
– Műkörmösöknek
– Villanyszerelőknek
– Kertészeknek
– Rendezvényszervezőknek
– Vőfélyeknek
– Boltoknak
– Üzleteknek
– Személyi edzőknek
– Sportlétesítményeknek
– Művészeknek
– Kézműveseknek
– stb.