fbpx
SMARTNEVJEGY_walapdesign

Kedvezmények

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 14900 Ft
2 - 10 0 % 14900 Ft
11 - 50 6.71 % 13900 Ft
51 - 100 13.42 % 12900 Ft
101+ 20.13 % 11900 Ft

SMARTNEVJEGY.HU

SmartNevjegy.hu okos névjegykártya cégeknek

14900 Ft

Figyelem! A termék cégeknek, vállalkozóknak elérhető. Az okos névjegykártya megrendelését követően látogass el a https://smartnevjegy.hu/adatbekero weboldalra, ahol megadhatod minden elérhetőséged illetve azokat a tartalmakat, amelyeket a profiloldaladon szeretnél viszontlátni. A kitöltéshez szükséged lesz a megrendelés számára! Az adatbekérőt minden egyes személynek külön ki kell töltenie, aki részére okos névjegykártya lett igényelve.

  • A SmartNevjegy.hu okos névjegykártya megkönnyíti mindazok életét, akiknek munkájuk részét képezi a rendszeres kapcsolattartás. A hagyományos névjegykártyákkal összehasonlítva ez az okos névjegykártya “sosem fogy el” és nincs szükség nyomdai utánrendelésre sem. Mindössze egyetlen alkalommal kell megvásárolnod és számtalanszor használhatod fel újra.
  • A SmartNevjegy.hu okos névjegykártya az NFC technológiát használja. A hagyományos névjegykártyád átnyújtása helyett ezt csak oda kell érintened a partnered telefonjához és annak képernyőjén azonnal megjelenik a profiloldalad az általad kívánt tartalommal. A partnerednek egyetlen klikkeléssel lehetősége van a kontakt-adataidat a telefonjára menteni.

Így működik:

 

Tulajdonságok:
Termék: SmartNevjegy.hu okos névjegykártya cégeknek, vállalkozásoknak
Anyaga: Plasztik
Adatfrissítés: bármikor
Design: Standard vagy egyedi céges design
Adattartalom: egyedi