Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

SMARTNEVJEGY.HU

Smart Névjegy Online

5900 Ft / 1 év

Termékleírás

Figyelem! Digitális termék. Ehhez a termékünkhöz nem tartozik plasztikkártya vagy más fizikai hordozó.

A Smart Névjegy Online szolgáltatás egy innovatív és környezetbarát megoldás, amely a hagyományos névjegykártyák digitális, online változatát kínálja fizikai termék nélkül. Egy egyszerű, letisztult és könnyen használható platformon keresztül, a felhasználók létrehozhatnak egyedi profilokat, amelyek az összes szükséges kapcsolattartási információt tartalmazzák, mint például név, beosztás, cég, telefonszám, e-mail cím, weboldal, és a közösségi média hivatkozások. Ráadásul ezeket az információk korlátlanul bővíthetők (akciós termékek linkje, referenciák linkje, stb.)

A Smart Névjegy Online egy fix URL-en keresztül érhető el, amely könnyen megosztható, partner által megnyitva pedig gyorsan hozzáadható a készülékek névjegylistájához. A felhasználók testre szabhatják az oldalon lévő információkat, a változó adatokat bármikor szerkeszthetik.

A Smart Névjegy Online tökéletes választás üzletemberek, vállalkozók, szakemberek, magánszemélyek és szervezetek számára, akik szeretnének egyszerűen és hatékonyan kapcsolatot létesíteni és fenntartani ügyfelekkel, partnerekkel és ismerősökkel. A termék előnyei közé tartozik a környezetbarátság, a könnyű frissíthetőség és az időtállóság, amivel a hagyományos papír alapú névjegykártyák hátrányait ellensúlyozza.

Tulajdonságok:
Anyaga: digitális termék
Adatfrissítés: bármikor
Adattartalom: egyedi

Használati útmutató:
Megrendelést és a vételár rendezését követően a termék a webáruházunk profiloldalán hozható létre. A profilba bejelentkezve az irányítópult oldalon található az Új névjegy hozzáadása gomb. Itt megadhatóak az adatok. Létrehozáskor először az adminisztrátor jóváhagyja a kártyát, majd ezt követően jelenik meg a profil irányítópultjának Létrehozott névjegyeim lehetőségénél. Itt van lehetőség tovább szerkesztésre a létrehozást követően és a későbbiekben.