fbpx

Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

SMARTNEVJEGY.HU

Okos névjegykártya PRO

24700 Ft

Figyelem! Az okos névjegykártya megrendelését követően jelentkezz be a profilodba és klikkelj az “Új névjegy létrehozása” gombra, ahol megadhatod a szükséges adatokat. A kitöltéshez szükséged lesz a megrendelés számára! Minden egyes személynek külön névjegykártyát szükséges létrehozni a profilban.

A SmartNevjegy.hu okos névjegykártya megkönnyíti mindazok életét, akiknek munkájuk részét képezi a rendszeres kapcsolattartás. A hagyományos névjegykártyákkal összehasonlítva ez az okos névjegykártya “sosem fogy el” és nincs szükség nyomdai utánrendelésre sem. Mindössze egyetlen alkalommal kell megvásárolnod és számtalanszor használhatod fel újra.

A SmartNevjegy.hu okos névjegykártya az NFC technológiát használja. A hagyományos névjegykártyád átnyújtása helyett ezt csupán oda kell érintened a partnered telefonjához és annak képernyőjén azonnal megjelenik a profiloldalad az általad kívánt tartalommal. A partnerednek egyetlen klikkeléssel lehetősége van a kontakt-adataidat a telefonjára menteni.

Okos névjegykártya PRO elnevezésű prémium termékünk korlátlanul testreszabható, a kártya mindkét oldalára elhelyezzük a megrendelő által feltöltött vagy kért grafikai arculatot.

 

Így működik:

 

Tulajdonságok:
Termék: SmartNevjegy.hu okos névjegykártya PRO
Anyaga: Plasztik
Adatfrissítés: bármikor
Design: Egyedi design a kártya mindkét oldalára
Adattartalom: egyedi