Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

SMARTNEVJEGY.HU

Nyakpánt + tok

990 Ft

Termékleírás

Fedezd fel az elegáns és praktikus bordázott szatén nyakpánt és műanyag tok kombinációját, amely kiváló választás azoknak, akik szeretnék stílusosan és professzionálisan bemutatni okos névjegykártyájukat.

A nyakpánt tökéletes választás azok számára, akik szeretnének kitűnni a tömegből. A felülete enyhén bordázott, ami egyedi megjelenést kölcsönöz. Ez a prémium minőségű nyakpánt a SmartNevjegy.hu saját színeivel és logójával van ellátva. Hossza 44 cm, amely ideális méretet biztosít, hogy kényelmesen viseld. Kialakítása révén könnyedén illeszkedik különböző testméretekhez, így mindenki számára megfelelő választás.

Ezenkívül a nyakpánt mellé egy egyszerű, de nagyszerű műanyag tok is tartozik. Ez 9×5 cm-es kártyához lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik az okos névjegykártyádhoz, amely így védve van a károsodástól és a kopástól, miközben lehetővé teszi a könnyű hozzáférést és bemutatást.

A SmartNevjegy.hu nyakpánt és tok egyedülálló lehetőséget kínál a megjelenésed fokozására és a személyes vagy üzleti információid hatékony bemutatására. Legyen szó konferenciákról, üzleti találkozókról vagy hálózatépítő eseményekről, ez a termék a figyelem középpontjába állít.

 

Tulajdonságok:
Nyakpánt anyaga: szatén
Nyakpánt hossza: 44 cm
Tok anyaga: műanyag
Tok mérete: 9×5 cm-es kártyákhoz tervezve