Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

SMARTNEVJEGY.HU

NFC matrica

1890 Ft

Termékleírás

Az NFC matrica egy innovatív eszköz, amely lehetővé teszi különféle információk, például Google értékelésgyűjtő linkek, digitális névjegyek és egyéb adatok gyors és egyszerű megosztását. Az NFC technológia segítségével okostelefonok és más kompatibilis eszközök könnyedén olvashatják a matricán tárolt adatokat, így bármilyen felület “felokosítható”.

Főbb jellemzők:
Univerzális alkalmazhatóság: Bármilyen felületre felragasztható, beleértve pénztárgépeket, ajtókat, prospektusokat és még sok mást.
Sokoldalú programozhatóság: Az NFC matrica programozható Google értékelések gyűjtésére, digitális névjegyek tárolására, URL-ek megosztására és egyéb személyre szabott információk közvetítésére.
Könnyű használat: Az ügyfelek egyszerűen hozzáérinthetik NFC-képes eszközüket a matricához az adatok eléréséhez.
Tartós és megbízható: Kiváló minőségű anyagokból készült, hogy hosszú távon megbízhatóan működjön.

 

Alkalmazási területek:
Vállalkozások számára: Ideális eszköz ügyfélvisszajelzések gyűjtésére és az ügyfélélmény javítására. Különösen hasznos kiskereskedelmi egységek, éttermek, és szolgáltató vállalkozások számára.
Személyes használatra: Tökéletes digitális névjegyként vagy személyes adatok megosztására barátokkal és családtagokkal.
Marketing és reklám: Kreatív módja a márka népszerűsítésének és a célközönséggel való interakció fokozásának.

 

Kiknek ajánljuk:
Kiskereskedők és szolgáltatók: Az NFC matrica segítségével könnyedén gyűjthetnek ügyfélvisszajelzéseket és növelhetik az online jelenlétüket.
Üzletemberek és hálózatépítők: Az NFC matricák lehetővé teszik a digitális névjegyek egyszerű megosztását és kapcsolatépítést.
Technológiai rajongók: Azok számára, akik szeretnék modernizálni és okosabbá tenni mindennapi tárgyaikat és eszközeiket.

 

Az NFC matrica ideális választás mindenki számára, aki szeretné kihasználni a modern technológia előnyeit a mindennapi életben vagy üzleti tevékenységében. Rendelje meg most és tapasztalja meg a jövő technológiáját!