Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

SMARTNEVJEGY.HU

Kedvenc Őr nyakörv biléta

8990 Ft

Termékleírás

Kedvenc Őr nyakörv biléta: a technológia és állatbarát megoldások új generációja

A Kedvenc Őr nyakörv biléta a modern technológia és az állatok iránti szeretet találkozásának csúcspontja. A digitális korban élünk, ahol az információ gyors elérése elengedhetetlen. Ez a kisállatok nyakörvére könnyedén rögzíthető, NFC chippel ellátott biléta nem csak praktikus, hanem a kedvenceid biztonságának új szintjét is képviseli.

Az elveszett kedvencek visszatérésének új korszaka

Elkóborolt a kedvenced? Minden állattartó rémálma, hogy kedvence elkóborol. A Kedvenc Őr biléta segítségével a megtaláló azonnal hozzáférhet az állat adataihoz és a gazdi elérhetőségéhez. Egyszerűen csak érintse a telefonját a bilétához, és az információk azonnal megjelennek. Ez a technológiai újítás jelentősen csökkentheti az elveszett állatok visszatérésének idejét, és megkönnyítheti a gazdik számára a visszatalálást.

Kiemelt jellemzők

NFC chip technológia: Az állat adatainak és a gazdi telefonszámának gyors és egyszerű elérése. A chip technológia lehetővé teszi, hogy az információk azonnal elérhetők legyenek, csökkentve az elveszett állatok visszatérésének idejét.
Víz- és időjárásálló: Az eső és a szél sem jelent gondot. A biléta minden körülmények között működik, így nem kell aggódnod, hogy az információk elvesznek vagy sérülnek.
Egyszerű használat: Csak rögzítsd a nyakörvre, töltsd fel az adatokat, és kész is. A biléta designja is úgy lett kialakítva, hogy illeszkedjen mindenféle nyakörvhöz.

Mennyiségi kedvezmények

1 db: 8990 Ft
2 db: 8490 Ft/db
3 db-tól: 7990 Ft/db

A gazdik nyugalma

A Kedvenc Őr nyakörv biléta nem csak egy eszköz. Ez a biztonság és a nyugalom záloga minden állattartó számára. A technológia és az állatok iránti szeretet kombinációja lehetővé teszi, hogy a gazdik nyugodtabban aludjanak, tudva, hogy kedvenceik biztonságban vannak.

Viszonteladóknak

Állatorvosok, kisállatboltok, állateledelboltok, állatmenhelyek, kutyakozmetikák, kutyaiskolák, állatpanziók, állatgyógyászati klinikák, állatfelszerelési boltok, állatgyógyszertárak, kutyatenyésztők, macskatenyésztők, állatkiállítások szervezői, állatfotósok, állatszállítók, állatnevelők, állatbemutatók szervezői és egyéb érdeklődők jelentkezését várjuk a kedvencor@smartnevjegy.hu email címen! A termék kiváló lehetőség minden olyan vállalkozás számára, amely az állatokkal foglalkozik, és hozzáadott értéket keres a kínálatához.

Termékinformációs oldal