Biztonságban a

Kedvenc Őrrel!

Védd kedvenceid egy egyszerű, intelligens megoldással!

A Kedvenc Őr egy nyakörvre akasztható, NFC chippel ellátott biléta, amely segítségével szökés vagy elvesztés esetén a megtaláló azonnal elérheti az állat adatait és közvetlenül hívhatja a gazdit.

Tartsd kedvenced biztonságban, hozd meg a legjobb döntést most!

Kapcsolat

A telefonhoz érintve az állat adatlapja jelenik meg, ahol a gazdi telefonszáma közvetlenül hívható.

Nincs akksi

A használathoz sem elemekre, sem akkumulátorra nincs szükség, nem kell feltölteni.

Strapabíró

Kialakításának köszönhetően ellenáll az időjárás viszontagságainak és a víznek.

Beépített NFC

A termék tartalmaz egy NFC chipet, ahol a kis kedvenc adatai tárolódnak biztonságosan.

Bármilyen állatra

Kis méretének és súlyának köszönhetően bármelyik kis kedvenc nyakörvén elhelyezhető

Mi az a Kedvenc Őr?

A Kedvenc Őr egy innovatív termék, amely NFC technológiát használ a kedvencek védelmében. Ez a vízálló és időjárásálló biléta a kutya / macska vagy bármilyen kedvenc nyakörvére kerül, és képes a gazdi telefonszámának és az állat adatainak tárolására.

A telefonhoz érintve az állat adatlapja jelenik meg, ahol a gazdi telefonszáma közvetlenül hívható.

Így ha a kis kedvenc elszökik vagy elveszik, a megtaláló ezzel a Kedvenc Őr megoldással azonnal tudja értesíteni a gazdit.

Hogyan működik?

1. Kapcsold be az NFC funkciót a telefonodon

2. Érintsd a bilétát a készülékhez, majd a megjelenő felületen töltsd ki az adatokat

3. Aktiválás után azonnal használható

Gyakran ismételt kérdések

Ez egy nyakörvre helyezhető biléta, amely NFC chipet tartalmaz. A chipre az állat adatai vannak felprogramozva és a gazdi telefonszáma.

Valóban sok kis házikedvenc megkapta a bőr alá ültetett chipjét az állatorvostól, azonban ezek leolvasásához minden esetben el kell vinni valahová az állatot, hogy az adatok kinyerhetőek legyenek.

A Kedvenc Őr esetében azonban nincs szükség másra, csak egy kéznél lévő NFC funkcióval rendelkező telefonra.

Az eszközben nincs sem elem, sem akkumulátor és nem is kell bele. Így tölteni sem kell soha. A rajta lévő adatok továbbításához nincs szükség saját tápellátásra.

Ha te vagy a gazdi, akkor a Kedvenc Őr megvásárlása után aktiválnod kell azt. Azaz hozzáérintened a bilétát a saját telefonodhoz, majd kitölteni az állat adatait és megadni a saját értesítési telefonszámod. Ha ezzel megvagy, csak a kedvenced nyakörvére kell helyezned és azonnal működik.

Ha te egy olyan állatot találtál amelynek a nyakában ez az eszköz van, csak érintsd a bilétához a telefonod és a kijelzőn megjelennek az állat adatai illetve a gazdi hívására használható gomb. Azt megnyomva azonnal felveheted a kapcsolatot az állat tulajdonosával és értesítheted, hol találtál rá a kedvencére.

A SmartNevjegy.hu oldal PROFILOM menüjében jelentkezz be az aktiváláskor megadott felhasználói neveddel és jelszavaddal, majd a megjelenő felületen tudod módosítani az adatokat, amelyek azonnal frissülnek.

Az eszköz nagyon stapabíró, hiszen nagyjából 100.000 alkalommal lehet leolvasni a betáplált adatokat.

Mára már minden gyártó NFC funkcióval szerelt mobiltelefonokat készít (elsősorban a bankolás megkönnyítése miatt), de általánosságban az mondható, hogy szinte minden 2017 után gyártott okostelefon képes olvasni a chipet.

Érdemes arra figyelni, hogy Androidos készülék esetén többnyire a készülék hátlapjának közepén, míg iPhone-oknál a hátlap tetején középen a kamera mellett került elhelyezésre az NFC chip. Ezekhez a helyekhez kell közel tartani a bilétát a biztos beolvasáshoz.

Igen, a Kedvenc Őr bilétába épített NFC chip működésére 24 hónapos garanciát vállalunk!

A garancia nem terjed ki a fizikai sérülés miatti meghibásodásokra, törésre, rongálódásra.

Miért válaszd a Kedvenc Őrt?

A Kedvenc Őr segítségével kedvenced biztonsága csak egy érintésre van.

Az NFC chip gyors és biztonságos kapcsolatot teremt a megtaláló és a gazdi között. Az időjárásálló kialakítás és a vízállóság miatt bármilyen körülmények között megbízhatóan működik.

Ne hagyd, hogy kedvenced veszélyben legyen – válaszd a Kedvenc Őrt.

Kedvenc Őr