Karrier

Eddig hiába kerested a tökéletes kihívást partnerkapcsolatok építésében?

Itt a lehetőség, hogy megmutasd, mi rejlik benned! Csatlakozz a Smart Névjegy csapatához, és válj kulcsemberré a partnerkapcsolatok világában. Itt nem csak üzleti kapcsolatokat építesz, hanem a sikerünk zálogává is válsz.

A te feladatod lesz új partnereink felkutatása, kapcsolatfelvétel, termékeink bemutatása és értékesítése Budapesten. Légy a híd köztünk és az ügyfelek között, aki nem csak tárgyal, hanem valódi kapcsolatokat épít. Munkádat home officeban is végezheted, azonban a kulcs az ügyfelekkel történő személyes kapcsolatfelvétel, vagyis az, hogy meglátogatod őket és ajánlod számukra termékeinket.

A Smart Névjegy nem csak egy munkahely, hanem egy olyan közösség, ahol mindenki hozzájárul a közös célhoz: sikeres, tartós üzleti kapcsolatok kialakításához.
Ha készen állsz arra, hogy része legyél ennek a csodának, és hozzá tudsz járulni a sikerünkhöz, akkor te vagy a mi emberünk!

Amit kínálunk:
– betanítást
– 3 hónap próbaidőt követően bejelentett munkahelyet
– alapfizetés + sikerdíjból összetevődő jövedelmet (nincs felső határ)
– rugalmas ás megbízható vezetőséget, barátságos munkatársakat
– 26 évnyi üzleti tapasztalatot

Amennyiben nem téged keresünk, kérjük oszd meg ezt a lehetőséget, hogy elérhessünk minden tehetséges partnerkapcsolat építőt. Köszönjük!

Viszont, ha úgy érzed szívesen csatlakoznál hozzánk, várjuk jelentkezésed az alábbi űrlapon.

Click or drag a file to this area to upload.