Sokszorozza meg vállalkozása online értékeléseit!

stars

Ezzel az egyszerű trükkel könnyedén növelheti cégének, vállalkozásának láthatóságát az interneten.
Szerezze be értékelésgyűjtő kártyáját!

Mire jó az értékelések gyűjtése?

Üdvözöljük a SmartNevjegy.hu-nál, ahol az értékelésgyűjtő kártyáink új dimenziót nyitnak vállalkozása láthatóságának és hitelességének növelésében.

Fedezze fel, hogyan segíthetnek ezek a kártyák egyszerűen és hatékonyan gyűjteni az értékeléseket a Google-n, így erősítve online jelenlétét. A modern NFC technológia alkalmazásával ezek a kártyák lehetővé teszik, hogy ügyfelei egyetlen érintéssel közvetlenül értékelést hagyjanak vállalkozásának értékelési oldalán. Továbbá, a kártya egyedisége és az egyszeri beszerzés hosszú távú megoldást nyújt a gyakran időigényes értékelésgyűjtési folyamatban. 

Csatlakozzon hozzánk ezen az innovatív úton, és emelje vállalkozását a digitális kor követelményeihez.

Mi a Google értékelések értéke az Ön számára?

5 ok, amiért a Google értékelések fontosak az Ön vállalkozása számára

Lehet, hogy nem tűnik jelentősnek, de egy egyszerű értékelés a világ vezető keresőmotorjának oldalán kiemelkedő különbséget hozhat abban, hogy az Ön vállalkozása a keresőmotor oldalának tetején vagy alján helyezkedik el, amikor az internetezők az Ön ágazatában tevékenykedő cégeket, vállalkozókat keresik.

Az új értékelések folyamatos megszerzése bevált módszer nemcsak az Ön láthatóságának, hanem a megtérülésének növelésére is. Összegyűjtöttünk öt okot, amiért a Google értékeléseknek prioritást kell élvezniük az Ön és vállalkozása számára.

 Segíti a keresőmotor-optimalizálást és a láthatóságot
A Google figyelemmel követi az értékelések aktivitását és előrébb sorolja azokat a vállalkozásokat, amelyek sok magas értékelést, valamint sok értékelést kapnak, mivel felismeri azokat a vállalkozásokat, amelyek igyekeznek kapcsolatot tartani ügyfeleikkel. Egy jó értékelés elősegíti vállalkozását a Google helyi pakkjának – ami az első három vállalkozást sorolja fel  – a keresési oldal tetejére kerülésében.

A jó értékelések befolyásolhatják a potenciális ügyfeleket
Tudta, hogy a fogyasztók 91%-a rendszeresen vagy alkalmanként olvassa az online vásárlói értékeléseket annak eldöntésére, hogy egy helyi vállalkozás jó vagy rossz? Tudta azt is, hogy az emberek 84%-a ugyanannyira bízik az online értékelésekben, mint egy személyes ajánlásban és a fogyasztók 74%-a szerint a pozitív értékelések növelik a helyi vállalkozások iránti bizalmat?

Segít az ügyfelekkel való interakcióban
Az értékelésekre időben történő válaszadással megmutatja, hogy törődik az ügyfelei véleményével, legyen az jó vagy rossz. A Google felismeri azokat a vállalkozásokat, amelyek aktívan válaszolnak az értékelésekre és előrébb sorolja őket a rangsorban.

Javítja a weboldalára történő kattintási arányt
Ha vállalkozásának magas az értékelési aránya, az internetezők nagyobb valószínűséggel kattintanak a weboldalára, hogy megismerjék mivel foglalkozik, ezáltal tudatosítva termékét vagy szolgáltatását.

A Google uralkodik a keresőmotorok világában
Az online keresések 70%-a a Google-n keresztül történik, így nagy az esélye annak, hogy valaki az Ön és vállalkozása révén találja meg Önt a világ legkiemelkedőbb keresőmotorján keresztül. Nem lenne fontos tehát az ilyen jelentős platformon az értékelések optimalizálására összpontosítani?

Egyszerű használat

Hogyan működik?

Ezek a kártyák az NFC (Near Field Communication) technológiára épülnek, így ügyfelei csupán egy érintéssel eljuthatnak az értékelő felületre. A kártyák strapabíró plasztik anyagból készülnek, biztosítva a hosszú távú használatot. A design a SmartNevjegy.hu letisztult és professzionális arculatát tükrözi, emelve vállalkozása presztízsét. Egyedi és innovatív megoldásaink az egyszerű használatot és hatékony értékelésgyűjtést teszik lehetővé, így vállalkozása online hírneve gyorsan és erőteljesen növekedhet.

 1. Megrendelés során adja meg Google Cégprofiljának értékeléskérő linkjét
 2. Kézhezvételkor a kártyája azonnal használható
 3. Érintse a kártyát ügyfele telefonjához
 4. A telefon kijelzőjén megjelenik az Ön értékelési oldala
 5. Ügyfele azonnal véleményezheti vállalkozását, termékét, szolgáltatásait
Google értékelésgyűjtő kártya

Értéket jelent

Kiknek ajánljuk?

A SmartNevjegy.hu értékelésgyűjtő kártyája széleskörű célcsoport számára ideális megoldás.

Ajánlott üzletembereknek, menedzsereknek, magánorvosi rendelőknek, állatorvosoknak, ügyfélszolgálatoknak, természetgyógyászati központoknak, rendezvényszervezőknek, plasztikai sebészeknek, építtetőknek, fogorvosi rendelőknek, ingatlanforgalmazóknak, telemarketingeseknek, fitness termeknek, vevőszolgálatoknak, wellness hoteleknek, szállásadóknak, pizzériáknak, éttermeknek, kávézóknak, cukrászdáknak, webshopoknak, futárszolgálatnak, taxis cégnek, fuvarozóknak, szépségszalonoknak, fodrászoknak, kozmetikusoknak, műkörmösöknek, villanyszerelőknek, kertészeknek, kőműveseknek, rendezvényszervezőknek, vőfélyeknek, boltoknak, üzleteknek, személyi edzőknek, sportlétesítményeknek, művészeknek, kézműveseknek, stb.

Ez a megoldás különösen előnyös azoknak, akik fontosnak tartják online hírnevük építését és a digitális lábnyomuk erősítését.

Nem csak Google!

Megoldások további értékelési platformokra

A SmartNevjegy.hu kínálatában szereplő értékelésgyűjtő kártyák különböző online platformokhoz igazodnak, mint a Google, Tripadvisor és Trustpilot

Mindegyik kártya típus specifikusan arra az adott platformra van hangolva, hogy vállalkozása számára a legoptimálisabb értékelésgyűjtést biztosítsa. A választékunkban minden vállalkozás megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást, legyen szó étteremről, szállodáról, vagy bármilyen más szolgáltatásról. A kártyák designja és funkcionalitása is ennek megfelelően került kialakításra.

Értékelésgyűjtő kártyák

Szeretnék értékelésgyűjtő kártyát

Hogyan rendelhet?

Google értékelésgyűjtő kártya
 • Az első lépés

  Rendelje meg értékelésgyűjtő kártyáját webáruházunkban.

 • URL

  A választott termék típustól függően adja meg a szükséges linket a termék oldalán.

 • Programozás

  Kártyáit felprogramozzuk és megküldjük.

 • Programozás

  Csak érintse ügyfele telefonjához és azonnal megjelenik a kijelzőjén az Ön értékelési oldala.

Rólunk mondták

 • A beígért határidőre nem jött meg a kártya kíváncsi leszek, mennyi idő lesz valójában, amíg megkapom. Lehet, hogy a futárszolgálat hibázott. Ettől függetlenül a tanulság az, hogy nem kell olyat ígérni, ami nem biztos, hogy tartható. Mondjanak 1-2 napot és nincs félreértés...

  Attila Lele Avatar Attila Lele
  2024.04.26.
 • Köszönöm. Szuper!

  Melinda Mocsár Avatar Melinda Mocsár
  2024.04.10.
 • Azta!

  Ákos Uhrik Avatar Ákos Uhrik
  2024.04.10.
 • Zsolt provided superior service. Thank you!

  Lotfi Limouni (Leo) Avatar Lotfi Limouni (Leo)
  2024.04.10.
 • Szuperül működik

  Balázs Csizmadia Avatar Balázs Csizmadia
  2024.03.13.
 • Elektronikus névjegykártyát és Google értékelő krtyát rendeltem a cégtől. Korrekt ügyintézést és tájékoztatást kaptam a megrendelés során. Csak ajánlani tudom!

  Nagy Attila Avatar Nagy Attila
  2024.02.28.
 • Tökéletes választás volt,könnyen kezelhető,naprakész ,bármikor újra szerkeszthető.Jó választás volt.Nagyon szépen köszönöm.

  Nikoletta Havas Avatar Nikoletta Havas
  2024.02.25.
 • Köszönöm 😀

  Ádám Szabó Avatar Ádám Szabó
  2024.02.20.
 • Korrekt cég ! udvarias rugalmas, gyors, csak ajánlani tudom mindenkinek!

  János Földesi Avatar János Földesi
  2024.01.26.
 • Ez egy zseniális ötlet, fantasztikus tulajdonossal. Nem kell papíralapú névjegykártyát csináltatni, ami elveszik, elázik, összegyűrődik, abszolút környezetbarát és hatékony. Zoltán együttműködő, segítőkész, türelmes, és ügyfélbarát. Ha még nem próbáltad, itt az ideje! 🙂

  Andrea Molnárné László Avatar Andrea Molnárné László
  2024.01.26.

Kérjük értékelje a SmartNevjegy.hu-t
a Google és a Facebook oldalán

stars